Printex

carti de vizita

Carti de vizita

 • Cartea de vizita este de regula inmanata unei persoane si reprezinta unul din primii pasi in stabilirea unei relatii de afaceri.
  Cartea de vizita este una dintre cele mai importante etichete in afaceri. De aceea, trebuie sa ai modelul care te reprezinta. Noi iti oferim cea mai simpla si ieftina metoda de print pentru carti de vizita.
  Probabil ca stiati, dar merita subliniat, ca o carte de vizita cu un design adecvat si un tipar de buna calitate impresioneaza.
  Dimensiunile finite uzuale si recomandate sunt de 85 x 55 mm sau 90 x 50 mm. 
  În cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 2 mm pe fiecare latura. Este recomandat ca informatiile importante de tip text (adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie) sa se afle la 4-5 mm de orice margine de taiere (in oglinda de pagina). 
  Suporturile folosite pentru productia cartilor de vizita sunt cartoane de pana la 300 g/m2 lucios si mat.  Se pot folosi cartoane speciale (embosate, satinate, etc.) la cererea dumneavoastra.
  Plastifierea este recomandata in cazul in care doriti un aspect mai pretios al cartilor de vizita.  Cartile de vizita plastifiate sunt mai putin influentate de umezeala si au suprafetele mai protejate de murdarire, scame, amprente etc.
  Pentru doritori oferim posibilitate de folio, timbru sec sau lacuire UV.
  Dimensiunile standard recunoscute sunt urmatoarele:
  74 × 52 mm, 85 × 55 mm, 90 × 55 mm, 90 × 50 mm.
  Cantitatea minima recomandata este de 100 de bucati.

  carti de vizita desen