Printex

plicuri personalizate

Plicuri personalizate

 • Plicurile pentru corespondenta personalizate ofera identitate firmei dumneavoastra prin afisarea logoului, fonturilor personale, culori, informatii exacte, ele putand fi folosite la orice ocazie, de la corespondenta uzuala, expedierea de felicitari, anunturi, reclame, la anuntarea ocaziilor speciale (nunti, botezuri, etc.).
  Personalizarea se face pe partea fara clapeta, la rezolutie mare, avand astfel posibilitatea de a imprima atat text cat si poze, sigle, etc.

  Personalizarea plicurilor e mai mult o necesitate, fie ca trimiteti o scrisoare, o factura sau o invitatie, plicurile personalizate dau un plus imaginii dvs.
  Folosim plicuri de hartie 80 g, albe, autoadezive
  Personalizarea se face direct pe plic, nu prin autocolante

  Poate pentru multi vremea scrisorilor a apus demult, dar plicurile personalizate sunt o necesitate pentru multe dintre firme. Acestea dau un plus de imagine cand vine vorba de trimis o factura, o invitatie sau orice altceva ce necesita plicul ca forma de ambalare.
  În momentul de fata plicurile ce se pot personaliza la noi sunt cele standard ca dimensiune. Acestea sunt prevazute cu parte autoadeziva.

  Putem personaliza diferit fiecare plic (nume, prenume, adresa, cod de bare, imagini, etc) cu ajutorul tehnologiilor de VDP (Variable Data Printing)

  Se pot efectua si plicuri complet personalizate, din coala de hartie tiparita in prealabil si apoi stantata.