Printex

reviste

Reviste

 • Revistele publicitare au rolul de a prezenta clientului potential oferta de produse si servicii. Aceste reviste sunt utilizate cu predilectie de retaileri, prezentand sortimentatia de produse cu preturi si oferte. Avantajul principal este ca revistele ajuta potentialul client sa-si gaseasca produsele de care are nevoie.
  Suportul recomandat la realizarea revistelor publicitare este hartia subtire de 70 - 130 g/mp.
  Oferim servicii te tipar pentru “revister glossy”, de publicitate si informare, publicatii periodice si exemplare unice.
  Expresia de “revista glossy” a aparut datorita modului utilizarii in procesul  de finisare a copertei a unui strat lucios ce protejeaza impotriva impactului extern si abraziunilor.
  Acesta plastifiere lucioasa sau mata, ofera copertei luminozitate si culori vii. Pentru ca revista dumneavoastra sa se difere eficient de altele, noi va  oferim servicii exclusive de post tipar.
  Arsenalul nostru ascunde multe secrete si tehnologii pe care vi le putem oferi si datorita carora revista dumneavoastra va fi Hit-ul vanzarilor, cu exceptia completarii revistei cu informatii si ilustratii, pe care cumparatorul poate judeca numai dupa procurarea revistei, primul lucru care ar putea interesa clientul potential – este coperta, executarea ei, culorile transmise si lucrarile post tipar, care sigur vor atrage atentia asupra revistei dumneavoastra.
  Specialistii nostri, in functie de auditoriul tinta al publicatiei dumneavoastra, va ofera optiuni interesante pentru realizarea copertii si optiuni de finisare (lacuire personalizata, stantare, decupare, s.a.).

  Finisari disponibile pentru reviste:
  - faltuire (indoire)
  - capsare, coasere, brosare
  - infoliere
  - adresare (se pot tipari date variabile)
  - insert
  - plastifiere , lacuire UV (se foloseste de regula pentru coperti)

  Servicii aditionale: Editare Grafica; Distributie individuala / lotizata;